2010-09-30

Barnbilder

Blir så glad när jag får bilder på barn i Timotekläder, tack snälla ni=)



Söta Novalii i sin molnmössa
MysEddie

Elliot



Lille söte Elliot i sina nya kläder

2010-09-28

TYGBUTIKEN ÖPPEN!!!!!!!

Välkomna in i min lilla, och mycket enkla tygbutik.

Hoppas du hittar något just du tycker om=)

Vet att alla bilder inte är toppenbra, och kommer åtgärda det så fort jag kan

Missa inte öppningerbjudandet!!!

Kram Camilla/Timote

2010-09-27

TYGBUTIKEN ÖPPNAR SNART!!!

Efter modigt övervägande är nu beslutet taget att öppna den lilla tygbutiken i morgonkväll.

Har en liten del tyger hemma och alla andra kommer att kunna förhandsbokas, och levereras innom ca 3v. Hoppas på överseende med leveranstiden!

Missa inte öppningserbjudandet som gäller tom sön 3/10 =)

2010-09-26

Tygbutiken?!?!

Snälla hjälp, funderar på om jag ska slå upp portarna till tygbutiken redan nu innom de närmsta dagarna eller vänta tre veckor till nästa leverans kommit, vad tycker ni. Vill ni att alla tyger ska finnas bums eller ska jag lägga ut det lilla jag har så länge, och så får ni ha överseende om det tar slut eller blir lite längre levtid?

2010-09-25

Lite tyginfo!!!

Vill bara tydliggöra att tygerna jag har i kategorin tyger är inte tygerna jag säljer. Tyger till försäljning kommer innom kort att få en egen sida, hoppas hinna färdigt med den i helgen.

Hoppas på överseende med att tygerna bara kommer finns hemma i mycket begränsad upplaga nu i början. Men......ju mer ni handlar ju mer kan jag ta hem;)

2010-09-24

Syskonfiltar



Fick för ca 1 1/2 år sedan en beställning på en namnfilt till Malton. Denna syddes och levererades, och inte förrän nu när beställaren återkom med en beställning till lillasyster Eliona insåg jag att filten var obloggad. Så därför passar jag på att visa båda nu=)

2010-09-22

OBS OBS!!!! SÄLJA TYGER !!!!!!

Jippi, nu är det bestämt............att jag ska börja sammarbeta med en tjej i USA.

Jag kommer ta hem många fina barntyger, både som jag själv kommer sy av och som jag kommer sälja till den som är intresserad. Kommer dock starta upp i väldigt, väldigt liten skala, och kommer absolut inte kunna konkurera med varken JNY, Mjuka tyger eller Znook och det är absolut inte min avsikt i heller.
Kommer inte att sälja några egna tyger utan bara tyger från USA. Målet är att alla vi som syr barnkläder ska få ytterligere tyger att välja på till våra större eller mindre projekt, hobby eller företag. Och tyger kan vi väl aldrig få för mycke av eller??????

Kommer i början bara ta hem tyger i mycke begränsad upplaga, eftersom jag inte alls vet hur stort intresset är, och risken finns därför att tygerna tar slut.

TIPSA GÄRNA ALLA ERA SYVÄNNER, ju större intresse som finns ju mer tyger kan jag ta hem.

Kommer innom en snar framtid att göra en ny sida här på bloggen där tygerna kommer finnas till försäljning, men finns redan nu en liten del ute på tradera.

Priset är ju alltid en viktig del, tror att det kommer bli mellan 120-150 kr/m på ca 1,50 bredd +frakt!

Så vad säger ni, är detta intressant, eller finns det tyger att köpa så det räcker????

2010-09-21

Tygsidan uppdaterad

Nu är tygsidan uppdaterad med massa nya tyger, men tvärtemot vad jag skrev förut så har jag lagt alla nya tyger överst i respektive kategori ( och ändrat nummerföljden) Hoppas ni hittar något ni gillar!!!!!!! Kommer under kvällen även lägga ut lite tyger på tradera. Se länken längst upp till höger i bloggen!

MASSA TYGER=)


Wihoooooooo, idag när jag kom hem hade alla dessa fantastiska tygerna landat!
Känns ju som rena julafton för en tygälskare som mig, även Teo tycks gilla det!
Kommer under kvällen lägga upp var och en under kategorin tyger ( sist i listan)

Kommer innom en snart framtid även komma ut lite auktioner på Tradera!

2010-09-17

STOOORA saker på G





Ojojoj, nu är det stora saker på gång. Har beställt MASSOR av nya tyger som är på väg til mig. En del komer jag självklart att använda, och en del kommer att säljas på Tradera.Hoppas ha fått alt i nästa vecka och återkommer såklart med flera biler =)

2010-09-14

Höstigt!


En barndomsvän till mig hörde av sig här om dagen och ville göra en beställning till sin lilla tjej. Extra roligt med lite annorlunda tryck/text.

Har dock kommit fram till att vant och toss mönstert behöver göras i både en storlek mindre och en storlek större, har för tillfället bara en storlek!

2010-09-12

Fynda tyger!!!!!!

Kolla in Timote på tradera, där finns nu en del utrensade tyger som bara blivit liggande här hemma, och som någon av er där ute säkert har bättre nytta av, och även lite sytt=)

2010-09-11

Omlottunika


Äntligen fått sytt lite vuxenkläder med. Här är en lite längre omlottunika ca strl 42
(maila gärna för exakta mått) Finns till salu i butiken

2010-09-10

Nya klänningar


En moster beställde tre klänningar till sin systerdotter och hennes kommande lillasyster. Hängsleklänningarna är bra nu när det börjar bli kallt, för att man kan ha tröja och leggings under.

2010-09-08

Mera mössor



Det märks att hösten är på väg för det är en aldrig sinande ström av mössbeställningar som rullar in på mailen. Här kommer några av dagens alster=)

2010-09-06

TRYCK!!!



På bilden syns alla tryck som finns att välja på. Finns två sorters bokstäven, tjocka raka eller smala med en liten prick på. Alla plagg med tryck ska tvättas ut och in på 40g.

2010-09-03

Höstmössor!



Känns som hösten närmar sig med stormsteg och då är det dax för mössa igen.


JUST NU!!!!! erbjuder jag 2 mössor för 130:- ( ordinarie 75:- st) gäller även baskrarna!

Eller 2 mössor med tryck 155:-( ordinarie 90:- st)

( erbjudandet gäller hela september)


Kombinera gärna med tossor, vantar och sjal/halsduk, eller dregglis med fleece på baksidan till de må barnen!