2010-05-30

Present!


Har en vänn som just fått sin andra flicka. Svårt att veta vad man ska ge bort, när det redan finns en del kläder efter storasyster.
Men något jag är helt säker på att storasyster inte har haft är dessa rosa flodisarna.

Sytt ett par mjuka muddbyxor och en liten vårbasker. Hoppas att detta kommer passa lilla Olivia!!!

2010-05-29

Butiken!

Förtillfället händer det mycke här på bloggen. Tygsidan är klar och ganska ok tycker jag.
Håller nu på att fylla på butiken med färddigsydda kläder, men text och bilder bråkar lite med mig och hamnar lite där de själva vill.
Hoppas ni har överseende med detta kommer att bli ordning under dagens/kvällens lopp. (Hoppas jag )

2010-05-28

Hemsida/blogg??????????????

Hej på er!!!!!!
Efter mycke funderande så ber jag om era åsikter. Pga att hemsidan är ganska dyr och krånglig så funderar jag på att bara använda mig av bloggen. På så sätt sparar jag både tid och pengar, klarar uppdateringarna själv och kan hålla nere mina kostnader vilket också leder till att jag kan köpa hem mera tyger =)

Vad tycker ni????????????????????????????

2010-05-27

Sommar.........


Äntligen har jag hunnit med att sy årets första solhatt. Ganska nöjd, bara lite småjusteringar till nästa. Tanken är att Teo ska ha den,eftersom han är väldigt glad för Pettsson och findus, men vi får väl se i morgonbitti om den passar, annars finns det ju en kusin Otto vars mamma blir väldigt glad i alla fall=)

2010-05-25

Fordon!


Faktiskt fått sytt ganska mycke till mina barn på sista tiden. Först ut är det underbara fordonstyget. Teo har fått en vanlig t-shirt med mudd både i halsen , på ärmarna och nertill. Tilde har fått en lite större "pösklänning" som är luftig och sval (om det nu skulle råka bli varmt någon dag)Går att använda bede med och utan leggings/strumpbyxor! Hoppas kunna återkomma med en livebild så smånningom.

2010-05-16

Lite bebiskläder!





Här kommer lite bebiskläde, bodysarna är så söta tycker jag, dock inte riktigt nöjd med knäppet på axeln, får göra lite små justeringar till nästa gång. Ägarna till kläderna väntas i sommar, och då hoppas jag på lite bebisbilder=)

2010-05-14

Nykär!!!!!!


Hittade detta tyget i dag och blev kär meddetsamma. Ska absolut beställa hem och sy till Teo och Otto. Tex mudd-shorts med en enfärgad t-shirt till och matchande muddar. Men frågan är vad ni andra tycker???????????

2010-05-03

Lite barnbilder.............

Lilla söta sofia!Max och Smilla i sina fina mössor!
Linus blev så fin i sin snigelmössa
Filippa i sin lillasysterklänning
Alvin i sin pingvintröja
Alvin visar att vetevärmaren/kylaren är bra när man slagit huvudet
Nu slipper Alvin frysa om huvud och hals =)



Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och samlat ihop de fina bilderna ni skickat på era barn i Timotekläder. Det är sååååååå roligt att se kläderna live. TUSEN TACK!!!

2010-05-01

TosTilde!


Tilde har länge velat ha en hjärteklänning. I kväll var tanken att jag skulle kanta fyra bodies, men efter att ha blivit ovänn med covern så bytte jag till overlocken och så fick hon äntligen sin klänning. Snabbt och lätt gick det, och Tilde blev så nöjd (jag med). Som bilden visar är hon för tillfället nästan ´"tannalös", men dom växer väl snart ut igen!